Back to news

Hempel Yacht App online

04.03.2016

Yacht Marketing sa zadovoljstvom objavljuje dostupnost nove Hempel Yacht aplikacije za Android i iOS tablete i pametne telefone.

Svrha aplikacije je da prikaže dostupnu paletu proizvoda za jahte u pojedinoj zemlji i da nautičarima omogući izračun količina premaza potrebnih za njihov projekt bojenja.

Aplikacija se sastoji od 2 dijela:

1. Istraži proizvode je dio u kojemu korisnik može pronaći sveobuhvatne podatke o proizvodnom asortimanu za svaku zemlju, a podaci uključuju:
- Proizvodni asortiman dostupan u toj zemlji
- Posebne podatke o proizvodu
- Tabele s proizvodima i upute za upotrebu
- Raspoložive Podatke o proizvodu/Sigurnosne listove za preuzimanje
- Dostupne nijanse za proizvod

2. Kalkulator Boje je dio aplikacije pomoću kojega korisnik može izračunati količinu za Sustav Silic One Fouling Release ili bilo koji potreban  Hempelov protuobraštajni premaz na temelju sljedećih podataka:
- Vrsta plovila
- Konstrukcijski materijal
- Vrsta vode
- Dimenzije plovila
- Izgled površine ili vrsta oštećenja
- Postojeći protuobraštajni premaz na plovilu
- Rezultati kalkulatora boje prikazat će Hempelovu preporuku u smislu ekonomičnosti premaza, najbolje kupnje i odabira najboljeg rješenja, zajedno sa svim potrebnim podacima o proizvodu, a sve u svrhu postizanja optimalne izvedbe projekta bojenja. 

Oba dijela aplikacije su međusobno povezana i korisnik se u bilo kojem trenutku može prebaciti na željeni dio kako bi dobio potrebne podatke.

Aplikaciju možete preuzeti izravno na Vašem mobilnom uređaju. Jednostavno pretražite pojam “Hempel Yacht”  u iTunes ili Google Play trgovini i preuzmite.