O kolačićima
Koristimo kolačiće kako bismo optimizirali ovu web stranicu. 
Zatvaranjem prozora ili daljnjim pretraživanjem stranice prihvaćate našu politiku koja se odnosi na kolačiće.
Zatvori
Back to news

Bili smo na Biograd Boat showu 2019

21.10.2019

I ove smo godine bili na Biograd Boat Show-u, od 17. do 20. listopada 2019., sajmu koji je u organizaciji turističke trvtke Ilirije d.d. svojim 21. izdanjem postao glavno i najveće domaće nautičko okupljalište, ali i jedna od najznačajnijih nautičkih manifestacija u regiji.

Ove godine kroz sajam je prošlo rekordnih 20.000 posjetitelja te nakon 20 godina kontinuiranog rasta Biograd Boat Show utemeljio se kao najveća izložba plovila, ne samo u Srednjoj nego i u Istočnoj Europi. 

Posebna atmosfera i mnoga poslovna i društvena događanja čine ovaj sajam jako zanimljivim za sve zainteresirane za nautiku, kako izlagače tako i posjetitelje.

Ovogodišnji sajam okupio je rekordnih 400 izlagača među kojima je i HEMPEL, 300 plovila te preko 1.500 charter plovila koja su bila predstavljena tijekom 4 dana sajma.

Naš Hempel Yacht štand bio je izuzetno dobro posjećen i na ovogodišnjem Biograd Boat Show-u, potvrđujući tako još jednom izuzetnu kvalitetu Hempel proizvoda, te velik interes potencijalnih partnera i kupaca, ali i vlasnika plovila za savjetom naših stručnjaka.

Malo atmosfere sa sajma možete vidjeti na slikama niže ili na YouTube videu.

Veliko hvala svim posjetiteljima našeg štanda te svim našim kupcima na povjerenju, zbog Vas se vidimo na sajmu u Biogradu i slijedeće godine.